Allmän engelska i Eastbourne

Kursen vänder sig till dig som vill förbättra din allmänna engelska eller behöver engelska i arbetet, för studier eller resor.

Kursbeskrivning

Den här kursen i allmän engelska är utformad för att ge dig ett ökat självförtroende att använda engelskan effektivt i vardagliga situationer. Undervisningen fokuserar på att utveckla tal, hörförståelse, läsförståelse och skrift, och man tar upp nödvändig grammatik, bygger upp ordförråd, tränar uttal och får lära sig idiom och vardagligt språk. Kursen kan också fungera som förberedelse för ett flertal språkexamina. Välj antingen 25 lektioner per vecka (A) eller 30 lektioner per vecka (B) om du vill studera lite intensivare.

• 25 eller 30 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Max 12 deltagare per grupp
  • Minimum 2 veckor
  • Alla nivåer (A1 – C1)
  • Kursmaterial ingår

Vill du fördjupa dig i språket och kanske ta en internationellt godkänd examen? Med hjälp av studiemedel från CSN kan du studera utomlands förutsatt att kurslängden är minst 3 veckor. Vår skola i Eastbourne är godkänd av CSN.

A-kursen
2 veckor: 8 000 kr
3 veckor: 11 100 kr
4 veckor: 14 200 kr
12 veckor: 36 600 kr

B-kursen
2 veckor: 8 800 kr
4 veckor: 15 700 kr
6 veckor: 22 300 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

A: Måndag till fredag 9.00 - 12.30 samt måndag, tisdag och torsdag 13.30 - 14.45
B: Måndag till fredag 9.00 - 15.00

2020: valfri måndag från den 6/1

Skolan är stängd 18/12 2020 - 4/1 2021, i övrigt hålls undervisning även på helgdagar.

Skolan

Eastbourne School of English grundades redan 1936 och ligger i centrala Eastbourne, ca 5 minuter från affärscentrum och stranden. Den består av 2 stora byggnader med 20 klassrum, ett rymligt uppehållsrum för studenterna, ett café och en vacker trädgård. Klassrummen är väl utrustade med moderna tekniska hjälpmedel och studierummet har flera datorer med Internetuppkoppling. Det finns även tillgång till DVD, bibliotek och en mängd praktiska övningar för språkinlärning. Du kan köpa lexikon och grammatikböcker i skolans bokhandel. Skolan ordnar också olika fritidsaktiviteter för kursdeltagarna.

Undervisning

Alla lärare är välutbildade och kvalificerade att undervisa i engelska som främmande språk. Undervisningen håller en hög nivå och lärarna hjälper dig att nå maximal framgång i din språkutveckling. Skolan är modernt utrustad och använder sig av den senaste tekniken.

Internationella Skolorna
info@is.se

Löpande kursstart
Antal veckor