Allmän engelska i Edinburgh

Den här kursen i allmän engelska tar upp alla aspekter i språket och du utvecklar och förbättrar kommunikationen i vardagssituationer i en stimulerande miljö.

Kursbeskrivning

Kurs i allmän engelska för dig som vill förbättra din kommunikationsförmåga överlag. Kursen består av 20 lektionstimmar per vecka. Under förmiddagslektionerna tränas språkets alla 4 färdigheter, d v s tala, lyssna, läsa och skriva med fokus på den praktiska vardagskommunikationen. På eftermiddagarna kommer du att delta i workshops som lägger tonvikten på specifika färdigheter: tala & uttal, grammatik, eller läsa & skriva. Deltagarna delas in i grupper efter kunskapsnivå i varje enskild färdighet. Detta system gör att du som deltagare ges möjlighet att träna extra på de områden du särskilt behöver förbättra.
  • 20 lektioner per vecka
  • Max 16 deltagare per grupp
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer
  • Kursmaterial ingår för en nivå

Om du vill ha mer tid över för egna aktiviteter kan du välja att läsa endast förmiddagslektionerna (15 lektioner per vecka). Kontakta oss för prisuppgift.

1 vecka: 3 100 kr
2 veckor: 5 500 kr
4 veckor: 10 000 kr
12 veckor: 26 900 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag 9.00 - 12.15 + måndag till torsdag 13.15 - 14.30

2020: valfri måndag från 6/1.

Ingen undervisning följande datum: 13/4, 21/12 2020 - 1/1 2021

Skolan

Global School of English Edinburgh, startades sommaren 2010 av systerskolan Glasgow School of English. Skolan är liten och ligger centralt i en kulturminnesmärkt byggnad i den berömda stadsdelen New Town, med närhet till kaféer, restauranger och affärer. Den har 8 modernt utrustade klassrum, uppehållsrum för studenterna och fri tillgång till datorer och wifi. Skolan är medlem i IALC och certifierad av ISO 9001.

Undervisning

Lärarna är alla universitetsutbildade och behöriga att undervisa i engelska som främmande språk. Undervisningen håller en hög nivå och lärarna anpassar sin metodik och sitt kursmaterial till kursdeltagarnas behov. Kurserna är upplagda för att ge deltagarna praktisk språkkompetens genom dagsaktuellt kursmaterial inom alla språkets områden, hör- och läsförståelse, tal och skrift.

Internationella Skolorna
info@is.se

Löpande kursstart
Antal veckor