Allmän engelska i Glasgow

Den här kursen i allmän engelska tar upp alla aspekter i språket och du utvecklar och förbättrar kommunikationen i vardagssituationer i en stimulerande miljö.

Kursbeskrivning

Kurs i allmän engelska för dig som vill förbättra din kommunikationsförmåga överlag. Kursen består av 22,5 lektionstimmar per vecka. Under förmiddagslektionerna tränas språkets alla 4 färdigheter, d v s tala, lyssna, läsa och skriva med fokus på den praktiska vardagskommunikationen. På eftermiddagarna kommer du att delta i workshops som lägger tonvikten på specifika färdigheter: tala & uttal, grammatik, eller läsa & skriva. Deltagarna delas in i grupper efter kunskapsnivå i varje enskild färdighet. Detta system gör att du som deltagare ges möjlighet att träna extra på de områden du särskilt behöver förbättra.

• 22,5 lektioner per vecka
  • Max 16 deltagare per grupp
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer
  • Kursmaterial, kostnad mellan ca 15 och 30 GBP beroende på språknivå

Om du vill ha mer tid över för egna aktiviteter kan du välja att läsa endast förmiddagslektionerna (15 lektioner per vecka). Kontakta oss för prisuppgift.

1 vecka: 3 100 kr
2 veckor: 5 400 kr
4 veckor: 9 800 kr
12 veckor: 26 300 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till torsdag 9.00 - 16.00 och fredag 9.00 - 12.15

2020: valfri måndag för kortare kurser. Om du går en terminskurs kan du starta 6/1, 30/3 (12 veckor), 22/6, 21/9 (13 veckor)

Ingen undervsining följande datum: 13/4, 19/12 2020 - 3/1 2021

Skolan

Glasgow School of English är en liten och personlig skola som grundades 1997. Den ligger centralt i Glasgows innerstad, fem minuters promenadavstånd till centralstationen. Skolan är öppen året runt och har 6 modernt utrustade klassrum. Här finns även datorrum med Internet. Studentlitteratur och annat studiematerial, tidningar och tidskrifter samt ett uppehållsrum med varm och kall dryck finns tillgängligt för alla studenter. Skolan är godkänd av British Council och medlem i English UK. Skolan erbjuder också olika fritidsaktiviteter för deltagarna.

Undervisning

Alla lärare är universitetsutbildade och formellt kvalificerade att undervisa i engelska som främmande språk. Undervisningen håller en hög nivå och samtliga lärare är kvalificerade enligt British Councils krav. Skolan använder sig enbart av de senaste textböckerna och kompletterar detta med audio, video, DVD, Internet och autentiskt material. Lärarna tar dessutom fram eget material i enlighet med kursdeltagarnas intresse.

Internationella Skolorna
info@is.se

Löpande kursstart
Antal veckor