Brasiliansk portugisiska A1 del 1 nybörjare

Det här är en nybörjarkurs i brasiliansk portugisiska. Du lär dig att klara enkla vardagssituationer som att fråga om vägen och presentera dig. Efter bara ett par kurstillfällen kan du säga några meningar på portugisiska.

Det här är en kurs för dig som aldrig läst brasiliansk portugisiska förut.

På kursen får du lära dig:

• Prata, läsa, skriva brasiliansk portugisiska
  • Grundläggande grammatik
  • Uttal
  • Brasilianska seder och bruk

Kursupplägg

Undervisningen sker huvudsakligen på portugisiska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena.

Lärare

Din lärare har portugisiska som modersmål eller har bott en längre tid i ett land där portugisiska talas. Pedagogen har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning.

Kurslitteratur

Du använder modern kurslitteratur som innehåller övningar i alla språkfärdigheter: läsa, höra, skriva och tala. Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen.

Joana Sundkvist

Gunilla Olsson
gunilla.olsson@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Ronnebygatan 42, 37133 KARLSKRONA
26 feb 2020
Antal veckor
8 veckor
Tid kvar till startdatum:
76 dagar
On 17:30 - 19:00
(En studietimme är 45 minuter)
8 st
1 395 kr

Behöver du hjälp?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt kurs eller nivå.
info.karlskrona@folkuniversitetet.se

Vilken språknivå ska jag välja?

Våra språkkurser är indelade i sex nivåer.

Läs mer om vilken nivå som passar dig!

New in Sweden?

Do you want to learn Swedish for free? Do you want to start working as soon as possible? Whether you moved to Sweden for asylum, work or a loved one, we will help improve your Swedish.

More about life in Swedish