Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Modern dans i koreografi av Lee Brummer med Dans åk 3

bein

En föreställning om olika slags kamper vi för; dels med oss själva och delvis med det samhälle vi växer upp i och är gjorda för att bli en del av.

Vad händer med oss när vi inte passar in? När vi är känner oss "annorlunda" från det som anses normalt av de runt omkring oss eller av själva samhället?
När vi pressas att tänja den fina gränsen mellan förnuft och vansinne; det som skiljer medvetna rörelser och beslut, från omedvetna rörelser och beslut. Den fina gränsen mellan vilka vi är och vilka vi vill vara.

Om vi inte passerar denna fina gräns, så får vi automatiskt en plats att bo ”i”, där vi känner oss hemma. En plats som vi har besökt tidigare, och även om det inte var ett bra besök, så gör vanan att vi känner oss säkra...

Vi , som ständigt träder fram och tillbaka över denna fina linje, vi saknar lugnet och säkerheten, våra sinnen formar en annan verklighet. 
Men - är det först när vi ser på oss själva genom andras ögon, som ”annorlundaskapet” träder fram? Vem bestämmer vad som skiljer sig från vad?

Hur långt borta  är vi ...och när har vi passerat linjen för ”no return”?

/Lee Brummer

Premiär 28 oktober . Övriga föreställningar 29 oktober, 3, 4, 5, 7, 11 och 12 november. Vardagar kl 19, lördagar kl 18.

Koreografi: Lee Brummer

Föreställningar

Toggle module