Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Niklas Karlsson och Johan Regnell från Jeerk koreograferar danslinjen åk 3 maj 2013

AD/HD

Johan Regnell och Niklas Karlsson, från JEERK, koreograferar danstreorna! Förvänta er mångsidig innovation, tunga steppbeats ... och allmän JEERKgalenskap?

Relaterat

Niklas och Johan från JEEERK koreograferar Danslinjen åk 3 på Balettakademien GöteborgNikke och Reggie

I firandet av vår yrkesskolas 30-års jubileum så passar det ypperligt att knyta cirklen med två gamla studenters återkomst -  Niklas och Johan bildade JEERK tillsammans med tre kompanjoner, som alla avslutade sina studier här för tio år sedan:

"Känslan vi alltid velat förmedla i JEERK är att publiken ska tro att vem som helst i ensemblen kan göra vad som helst. Efter tre år på Balettakademien där man försökt lära sig så mycket som möjligt, vill vi nu försöka få studenterna att hitta vad som är deras individuella styrkor och på så sätt skapa en annorlunda, explosiv, rolig och nyskapande föreställning. Vi har som alltid målet att publiken ska gå ifrån föreställningen lite kissnödigare, lite kåtare, lite gladare och mycket imponerade."Koreografi
: Niklas Karlsson och Johan Regnell
Medverkande: Danslinjen åk 3 (+Arvid Assarson fr Musikalinjen åk 3)
Ljus: Johan Regnell, Johan Nordgren, Niklas Karlsson & Fredrik Glahns
Ljud: Niklas Karlsson & Peter Hallin
Föreställningar: mån 6 maj kl 19, 11, 12,17,18 & 19 maj. Helg kl 18, vardag kl 19. Pris 150:-/100:-   

Att just steppen varit JEERKS signum, är ingen tillfällighet då vår kursplan innehåller mycket stepp - de geniala medlemmarna i JEERK lyckades skapa ett världsberömt koncept utifrån detta och har utvecklat steppen och dansen såväl här i Sverige som internationellt, till ett helgjutet rytmiskt koncept. De har varit på turnéer runt om i hela Europa, och nu senast i USA. När de kommer hit i april har de precis kommit hem från en längre spelperiod  på Dominikanska Republiken.
 

Föreställningar

Toggle module