Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Linköping

Kurser i dans

Välkommen till vår dansstudio på Folkuniversitetet i Linköping. Oavsett om du är stor eller liten, nybörjare eller redan dansat länge finns här något för dig. Vi vill inspirera dig och dela med oss av vår dansglädje!

 • Här hittar du alla våra nybörjarkurser i dans. Vi har många stilar och klasser att välja mellan.

  Nybörjarkurser

  Här hittar du alla våra nybörjarkurser i dans. Vi har många stilar och klasser att välja mellan.

 • Här har vi samlat alla kurser för barn 2-6 år och unga 7-12 år. Välj mellan barndans, balett, jazz, modernt, show, hiphop och street.

  Barn och unga

  Här har vi samlat alla kurser för barn 2-6 år och unga 7-12 år. Välj mellan barndans, balett, jazz, modernt, show, hiphop och street.

 • Här är våra kurser i olika tekniker och nivåer för dig som är mellan 11-16 år. olika danstekniker som balett, commercial, jazz, modernt, hiphop och street.

  Unga och ungdomar

  Här är våra kurser i olika tekniker och nivåer för dig som är mellan 11-16 år. olika danstekniker som balett, commercial, jazz, modernt, hiphop och street.

 • I balett arbetar du med teknisk färdighet, att hitta ett konstnärligt uttryck och dansanthet. Kurser för ungdomar från 16 år och vuxna.

  Balett

  I balett arbetar du med teknisk färdighet, att hitta ett konstnärligt uttryck och dansanthet. Kurser för ungdomar från 16 år och vuxna.

 • Här hittar du dansstilar från andra kulturer - tango och orientalisk dans med karakteristisk musik, rytmer och uttryck. För ungdomar från 16 år och vuxna.

  Etniskt

  Här hittar du dansstilar från andra kulturer - tango och orientalisk dans med karakteristisk musik, rytmer och uttryck. För ungdomar från 16 år och vuxna.

 • Klasserna präglas av danskänsla och tekniken bygger på smidighet, koordination och styrka. Musik, uttryck och stil varierar mellan expressivt med mycket energi till lyriskt och uttrycksfullt. För ungdomar från 16 år och vuxna.

  Jazz, Show och Commercial

  Klasserna präglas av danskänsla och tekniken bygger på smidighet, koordination och styrka. Musik, uttryck och stil varierar mellan expressivt med mycket energi till lyriskt och uttrycksfullt. För ungdomar från 16 år och vuxna.

 • Klasserna i innehåller grundlig uppvärmning, teknik och danskombinationer och du utforskar kroppens uttrycks- och rörelsemöjligheter. För ungdomar från 16 år och vuxna.

  Modernt/Nutida dans

  Klasserna i innehåller grundlig uppvärmning, teknik och danskombinationer och du utforskar kroppens uttrycks- och rörelsemöjligheter. För ungdomar från 16 år och vuxna.

 • För dig som vill vara med på en föreställningen som avslutar terminen.

  Scenkurser

  För dig som vill vara med på en föreställningen som avslutar terminen.

 • Street, breaking och hiphop. Stilarna grundar sig påOld School (äldre street-stilar) och New School somde stilar som skapas i takt med att dansen hela tiden utvecklas. För ungdomar från 16 år och vuxna.

  Street

  Street, breaking och hiphop. Stilarna grundar sig påOld School (äldre street-stilar) och New School somde stilar som skapas i takt med att dansen hela tiden utvecklas. För ungdomar från 16 år och vuxna.

 • Här hittar du dans och annan träning med fokus på allsidig friskvård för kropp och själ. Kom och ha roligt och ta hand om dig själv!

  Övrig träning, friskvård

  Här hittar du dans och annan träning med fokus på allsidig friskvård för kropp och själ. Kom och ha roligt och ta hand om dig själv!

Nivåindelning

Toggle module

Välj hellre en kurs på en nivå som kanske är lite för lätt första gången än tvärtom! Hamnar du inte rätt så kan läraren rekommendera en lämpligare grupp, så att du kan utvecklas på bästa sätt. Det gäller även när du har dansat ett tag men byter dansteknik. Tala med läraren eller kontakta oss via vår Kundservice om du har frågor så hjälper vi dig gärna.

N – Nybörjare – grunderna
inom vald dansteknik.
Inga förkunskaper krävs. 
F – Fortsättning – grundläggande
förkunskaper i tekniken och
erfarenhet inom vald dansstil krävs.
M – Mellan/Mellansvår – goda
tekniska förkunskaper och stor
erfarenhet inom vald dansstil krävs. 
A – Avancerad – mycket hög
teknisk nivå. Audition tillämpas.

Film Dansstudion

Toggle module