Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Utbildningar

Utbildningar

Konstskolan Stockholm erbjuder utbildningarna Konstnärlig grundutbildning, Industridesign, Konst och Design, Projektkonst samt Silversmide och Smyckesdesign. Utbildningarna är ettåriga, bedrivs på heltid och berättigar till studiemedel.

 • På Konstnärlig grundutbildning får du en bred och gedigen bas av konstnärliga verktyg och metoder. Utbildningen är studiemedelsberättigande och förbereder dig för vidare studier på högskola.

  Konstnärlig grundutbildning

  På Konstnärlig grundutbildning får du en bred och gedigen bas av konstnärliga verktyg och metoder. Utbildningen är studiemedelsberättigande och förbereder dig för vidare studier på högskola.

 • Vill du förändra världen med design? På utbildningen Industridesign lär du dig att visualisera dina idéer och arbeta fram förslag på produkter som ger oss en hållbarare och bättre framtid. Utbildningen är studiemedelsberättigande och förbereder dig för studier på högskola.

  Industridesign

  Vill du förändra världen med design? På utbildningen Industridesign lär du dig att visualisera dina idéer och arbeta fram förslag på produkter som ger oss en hållbarare och bättre framtid. Utbildningen är studiemedelsberättigande och förbereder dig för studier på högskola.

 • På utbildningen Konst och Design utvecklar du ditt individuella formspråk och får en förståelse för designprocessen. Målet är att skapa förutsättningar för dig att söka vidare till designhögskolor i Sverige och internationellt.

  Konst och Design

  På utbildningen Konst och Design utvecklar du ditt individuella formspråk och får en förståelse för designprocessen. Målet är att skapa förutsättningar för dig att söka vidare till designhögskolor i Sverige och internationellt.

 • Under projektkonstutbildningen fördjupar du dig i de konstnärlig tekniker och material som du arbetat med tidigare och arbetar tematiskt och idébaserat med projekt baserat på dina egna konstnärliga frågeställningar och uttryck.

  Projektkonst

  Under projektkonstutbildningen fördjupar du dig i de konstnärlig tekniker och material som du arbetat med tidigare och arbetar tematiskt och idébaserat med projekt baserat på dina egna konstnärliga frågeställningar och uttryck.

 • Vill du arbeta med smycken och corpusobjekt i metall? På utbildningen Silversmide och Smyckesdesign får du utbildning i designprocess och hantverkstekniker. Här får du en bra grund för fortsatta studier på högskola, lärlingsutbildning eller för att på egen hand gå vidare inom yrket.

  Silversmide och smyckesdesign

  Vill du arbeta med smycken och corpusobjekt i metall? På utbildningen Silversmide och Smyckesdesign får du utbildning i designprocess och hantverkstekniker. Här får du en bra grund för fortsatta studier på högskola, lärlingsutbildning eller för att på egen hand gå vidare inom yrket.

Utbildningar

Toggle module

Viktiga datum

Toggle module

Ansökan till hösten 2020
öppnar 15 januari.
Ansök senast 1 juni.

Kunskap förändrar

Toggle module

Dennis Doulee - om Konstskolan, konst och kvantfysik.

Fler Konst- och kulturutbildningar

Toggle module

Bultar ditt hjärta av skaparvilja? Vi har 18 heltidsutbildningar inom konst och kultur för dig som vill ta din kreativitet på allvar.

Läs mer

Studera konst på deltid

Toggle module

För dig som vill gå under kortare tid och med mindre omfattning så har Folkuniversitetet konstkurser på deltid och kvällar. 

Läs mer