Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny

En av Sveriges främsta skolor inom möbel- och inredningshantverk

Tibro Hantverksakademi har utbildningar som bygger på den tradition och kunskap som gjort Tibro till ett av Sveriges möbelcentrum.

Samtidigt som vi värnar om vårt kulturarv välkomnar vi också innovation och nya förhållningssätt. Vi utforskar ständigt nya sätt att tillämpa de traditionella hantverken på morgondagens möbel- och inredningsdesign.

Resultatet är utbildningar med den ena foten i de gamla hantverkstraditionerna och den andra i modern industrikompetens och nutida trender.

Välkommen att påbörja din kreativa resa.

 • Tibro Hantverksakademi erbjuder YH-utbildningar inom dekormåleri, förgyllning, möbelrestaurering, möbeltapetsering, specialsnickeri, projektkoordinering, träbildhuggeri och trähantverk.

  Yrkeshögskola

  Tibro Hantverksakademi erbjuder YH-utbildningar inom dekormåleri, förgyllning, möbelrestaurering, möbeltapetsering, specialsnickeri, projektkoordinering, träbildhuggeri och trähantverk.

 • Utöver YH-utbildningar erbjuder Tibro Hantverksakademi kurser och företagsutbildning inom alla skolans hantverksområden.

  Kurser och utbildningar

  Utöver YH-utbildningar erbjuder Tibro Hantverksakademi kurser och företagsutbildning inom alla skolans hantverksområden.

 • Utbildningarna på Tibro Hantverksakademi bygger på den långa yrkestradition som gjort Tibro till ett av Sveriges möbelcentrum. Vi värnar om kulturarvet samtidigt som vi utforskar innovativa sätt att tillämpa traditionella tekniker på morgondagens möbel- och inredningsdesign.

  Om oss

  Utbildningarna på Tibro Hantverksakademi bygger på den långa yrkestradition som gjort Tibro till ett av Sveriges möbelcentrum. Vi värnar om kulturarvet samtidigt som vi utforskar innovativa sätt att tillämpa traditionella tekniker på morgondagens möbel- och inredningsdesign.

Enstaka kurser

Toggle module

Tibro Hantverksakademi erbjuder även Enstaka kurser från våra YH-utbildningar. Det innebär att du kan välja att gå utvalda delar av en utbildning, med stöd från CSN.

 

Hitta till oss

Toggle module

Grönhultsvägen 2, 543 51 Tibro

Toggle module
Facebook Folkuniversitetets Hantverkscentrum
Toggle module
Instagram Hantverkscentrum i Tibro
Toggle module

Schoolsoft

Toggle module

Inloggning till Schoolsoft för dig som studerar på Tibro Hantverksakademi.