Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
italienska Milano

Språkkurser i Milano

Milano sägs ha grundats av kelterna på 700-talet f. Kr, vilka drevs ut av romarna 500 år senare. Staden blev viktig för handeln mellan romarriket och Nordvästeuropa. Under århundradenas lopp har Milano tillhört både Spanien och Österrike.

Relaterad information

Idag har Milano 1,3 miljoner invånare och är Italiens finansiella och industriella centrum. Staden är känd för att vara en modestad med shopping i världsklass. Här hittar man både italienska och internationella modeskapares verk och modeveckorna i februari och september sätter trenderna till nästa säsong. De flesta kända designhusen finns representerade i Milano och det finns flera lyxbutiker som Gucci, Prada, Dolce & Gabbana och Armani.

Ett enormt utbud av nöjen i form av barer, restauranger, nattklubbar, teater och opera för alla åldersgrupper och intressen gör att Milano passar alla. I Milano finns också kulturen och historiska sevärdheter som ’Il Duomo’, den berömda gotiska katedralen, operahuset La Scala och Leonardo da Vincis ’Sista måltiden’.

Våra kurser i Milano (2)

 • Allmän italienska i Milano

  Datum: Löpande kursstart

  Dag & Tid:

  Pris: 5800kr

  Mer info

  Tid:

  Lärare:

  Antal veckor: 2

  Platser kvar:

  Allmän italienska i Milano

  Anmäl dig härKursbeskrivningKursen är främst inriktad på att träna upp förmågan att kommunicera obehindrat på italienska. Metoden bygger på att skapa säkerh

 • Individuell undervisning, italienska i Milano

  Datum: Löpande kursstart

  Dag & Tid:

  Pris: 10900kr

  Mer info

  Tid:

  Lärare:

  Antal veckor: 1

  Platser kvar:

  Individuell undervisning, italienska i Milano

  Anmäl dig härKursbeskrivningDen här kursen skräddarsys för att tillgodose just dina behov, vare sig det gäller allmän italienska eller om vill inrikta under

Språkkurser

Toggle module

International House Milano

Toggle module

Viale Brenta 27, Milano

Toggle module
Facebook

Följ oss på Facebook

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm
08-789 42 10
info@is.se