Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Shanghai

Språkkurser i Shanghai

Shanghai, ”Österns Paris”, på Kinas östkust ligger ca 12 timmars tågresa från Beijing och räknas som Kinas ekonomiska centrum. Den västerländska influensen är tydlig och kan ses i många historiska byggnader.

Relaterad information

Med sina drygt 18 miljoner invånare är Shanghai Kinas folktätaste stad och det kan bli riktigt trångt om plats. I denna moderna världsmetropol finns allt man kan förvänta sig av en storstad – mycket trafik, kultur, mat, shopping, historia och nöjesliv. Nanjing Road, ”den stora hästens gata” är en berömd, jättelång shoppinggata med massor av varuhus, affärer och restauranger.

När man har tröttnat på shoppingen kan man besöka Folkets park, med bland annat en 400 år gammal trädgård. En speciell arkitektur, kallad Shikumen, kan man se i området Xintiandi. Det är en blandning av väst och öst från 1900-talets början . Området räknas som lite finare och dyrare och är även känt för sitt nattliv.

Våra kurser i Shanghai (1)

 • Kinesiska i Beijing eller Shanghai

  Datum: Löpande kursstart

  Dag & Tid:

  Pris: 8100kr

  Mer info

  Tid:

  Lärare:

  Antal veckor: 2

  Platser kvar:

  Kinesiska i Beijing eller Shanghai

  Anmäl dig härKursbeskrivningDu tränar på att lära dig ord och uttryck som du kan använda i det dagliga livet. Vokabulär, grammatik, konversationsövningar, l

Språkkurser

Toggle module

Mandarin House, Shanghai

Toggle module

12F, Asia Mansion, 650 Han Kuo Road, Shanghai

Toggle module
Facebook

Följ oss på Facebook

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm
08-789 42 10
info@is.se