Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Sfi intensivkurs

Sfi Intensivkurs i Malmö

Intensivkursen innebär att du studerar 25 timmar i veckan (5 timmar/dag) och riktar sig till studerande på studieväg 3.Studieväg 3 är för dig som har studerat på högskola/universitet.

För att kunna följa studierna på intensivkursen måste du vara studievan, ha grundläggande datorkunskaper och kunna ta eget ansvar. Vi arbetar i snabb takt och vi använder oss av flera digitala hjälpmedel och vår lärplattform, Google Classroom, som finns på Internet.

På Malmö Sfi-skola pratar alla våra lärare svenska direkt från start. Det betyder att du tränar dina språkkunskaper under hela skoldagen.

Vår undervisning är individanpassad vilket innebär att du följer en individuell studieplan och har individuella samtal kontinuerligt.

Vi har löpande kursstart.

Hur anmäler jag mig till Sfi Intensivkurs?

Om du är folkbokförd i Malmö kommun och saknar grundläggande kunskaper i det svenska språket kan du kan anmäla dig till Sfi Intensivkurs om du är minst 16 år samt har ett fullständigt personnummer.

Anmäl dig här

Toggle module

Vill du studera hos oss? Besök Vägledningscentrum på Föreningsgatan 9 för att göra en anmälan till Malmö Sfi-skola.

Följ oss!

Toggle module

Vi finns på Facebook - följ oss gärna där. 

Vår huvudman

Toggle module

Eslövs folkhögskola är huvudman för Malmö Sfi-skolas utbildningar och har betygsrätt i Sfi. Med hjälp av välutbildade lärare och Folkuniversitetets digitala lärplattform bedriver Eslövs folkhögskola Sfi-undervisning i Folkuniversitetets lokaler.

Malmö Sfi-skola

Propellergatan 1
21119 Malmö
040-691 83 75
E-mail