Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:

Att studera på distans

Utbildningen är upplagd som distansutbildning i form av fjärrundervisning med 10 platsbundna fysiska träffar där föreläsningar, övningar är inplanerade. De platsbundna träffarna, som är obligatoriska, genomförs vid Folkuniversitetet i Umeå.

De obligatoriska, platsbundna träffarna genomförs vid Folkuniversitetet i Umeå, där genomgångar som innebär praktiskt handhavande eller kräver speciell vägledning gås igenom.

Vi använder den webbaserade lärplattformen Moodle där Adobe Connect används som utbildningsstöd. En administratör ansvarar för support och systemadministration. Moodle fungerar som en kommunikationsplattform mellan studerande och utbildare.

Du ska kunna använda dig av mobiltelefoner, datorer och läsplattor för att hålla kontakt med kursen och ta del av materialet. Distansplattformen som används innehåller också flertalet möjligheter att spela upp sessioner/ webbinarium i efterhand. Därigenom får du möjlighet att se och lyssna till föreläsningarna vid upprepade tillfällen. Utbildningsledningen finns hela tiden tillhands för dig som studerande.

Internationell handelslogistiker, Umeå

Toggle module

Internationell speditör

Toggle module