Sök Meny
Gymnasieutbildning på Folkuniversitetet

Gymnasieutbildning på Folkuniversitetet

På Folkuniversitetets gymnasieskolor är det viktigt med goda lärmiljöer. Det är också vår gemensamma målsättning, att varje skola ska präglas av en atmosfär där studiero och personligt bemötande går hand i hand.

Relaterat

Folkuniversitetets gymnasieskolor erbjuder olika programinriktningar med fokus på bred allmänbildning och spetskunskaper för fortsatta studier.

På varje skola jobbar vi för att elever, lärare och skolledning ska ha ett nära samarbete. Denna samsyn har vi delat sedan vi öppnade våra första gymnasieskolor 1994. Det är ett fungerande koncept och något som vi vet främjar till att både elever och personal utvecklas.

Folkuniversitetet är en ideell stiftelse. Vi har drivit gymnasieskolor sedan 1994.

Einar Hansengymnasiet

Välkommen till Einar Hansengymnasiet, en liten gymnasieskola mitt i centrala Malmö. Här samlas nyfikna naturvetare och samhällsvetare för att skaffa sig den kunskap och utbildning som krävs för att ta sig vidare till universitet och högskola. Och för att ha riktigt kul under tiden, förstås!

Folkuniversitetets gymnasium - världens möjligheter

Välkommen till skolan mitt i händelsernas centrum. Vi är den internationella, högskoleförberedande skolan i det lilla formatet. Alla våra utbildningar har inslag av undervisning på engelska, våra elever får egna datorer, får resa utomlands tillsammans och erbjuds att ta Cambridge-diplomet som öppnar dörrarna för studier utanför Sverige. Här förbereds du för att ta steget ut i världen.

Internationella Gymnasiet Uppsala

Kunskap känner inga gränser. På Internationella gymnasiet möter du världen i klassrummet och klassrummet i världen.

Johannes Hedberggymnasiet

På Johannes Hedberggymnasiet låter vi dig växa, se möjligheter och tänka i nya banor. Här lär du dig att ta ansvar för dina egna studier och resultat. Det behöver du kunna när du studerar vidare på högskola eller universitetet. Det är så vi arbetar - för hela din framtid.

Kungstensgymnasiet

Mitt i Stockholm vid Odenplan ligger Folkuniversitetets gymnasieskola. I vår anrika skolbyggnad erbjuder vi Ekonomiprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet med Europaprofil samt Estetiska programmet med fördjupning inom fotografi.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila