Du är här:
Extremezone ny plats för idrotten

Vi kommer från och med januari flytta våra idrottslektioner till Extremezone på vån 3, Entré vid Värnhem.

Extremezon har ändamålsenliga lokaler och faciliteter för idrottsundervisning. De har fina omklädningsrum och det ligger mycket närmare skolan än Hyllie sportcenter. Man kan gå dit från skolan på 20 minuter.

Vi har våren som provperiod och sen hoppas vi att allt går bra så att vi kan fortsätta ha idrotten där i höst. Vi håller på att ta fram ett lunchalternativ via elevernas matkort.

Hur hittar man dit?

Entré Köpcentrum, Fredsgatan 10, våning 3, rulltrappan upp.
Se mer på Extremezones webbplats.

Välkommen på öppet hus!

Toggle module

Varmt välkommen på öppet hus på Regementsgatan 4 i Malmö! Du kan besöka oss den 13 november 2019, kl. 17-19, och den 14 januari 2020, kl. 17-18.30.

Följ oss!

Kunskap förändrar – hör Mark berätta