Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Aktuellt

Aktuellt

Här kan du följa Johannes Hedberggymnasiets elever i media, i Sverige och i världen.

 • Fiddi blev Årets Inspiratör på Lärargalan

  8 av skolans lärare var nominerade i olika kategorier på Lärargalan i Stockholm, och vår fantastiska Fiddi Gauthier fick välförtjänt priset som Årets Inspiratör!

 • Vi besöker Europaparlamentet

  24 av våra elever besökte Europaparlamentet i Strasbourg och deltog i Euroscola. Under en dag provade de på att vara Europaparlamentariker tillsammans med skolklasser från andra medlemsländer.

 • Storslam på Lärargalan 2018

  Storslag på årets Lärargala! Av 12 nominerade lärare från Helsingborg finns 8 från Johannes Hedberggymnasiet: Tore, Peter, Annika, Marie, Fiddi, Helena, Erik och Therese

 • Prisbelönt lärare ger unik kurs på skolan

  Vi är så stolta över vår lärare Malin Gutestam. Först tilldelades hon Sveriges största lärarpris, HELGE priset, på 125 000:- för kursen Unga Hjärnor som hon håller för alla elever på skolan. Hon använde sedan pengarna för att skriva en bok baserat på kursen, och nu har boken blivit nominerad till det ansedda Publishingpriset.

 • Valdebatt

  Inför riksdagsvalet arrangerade eleverna en stor valdebatt med gymnasieminister Anna Ekström och flera riksdagsledamöter på plats.

 • Besök från Ungern

  Varje år gör några av våra elever en utbytesresa till Budapest genom det så kallade Tandemprojektet. Nu var det ungrarnas tur att hälsa på i Helsingborg.

 • Upplevelsebaserat lärande

  Under några fantastiskt fina höstdagar testade eleverna som läser samhälle- beteende upplevelsebaserat lärande (UBL). De höll i olika typer av kommunikations- och ledarskapsövningar och njöt av den vackra naturen vid Dagstorpssjön.

 • Stockholm

  Treorna på det Samhällsvetenskapliga programmet med inriktning samhälle åkte till Stockholm för att bland annat besöka riksdagen och göra en workshop på Nobelmuséet.

 • Felix deltar i OS i naturvetenskap

  Felix Nord på NA programmet är en av endast sex gymnasieelever i landet som blivit uttagna att representera Sverige i OS i naturvetenskap.

 • Kungen delar ut pris till JHG elev

  Kung Carl XVI Gustaf delar ut stipendiet Kompassrosen till Aliya Sabir för hennes arbete med organisationen Ung Integration.

Johannes Hedberggymnasiet

Trädgårdsgatan 25 (SA), Gasverksgatan 17 (NA), Box 7124
250 07 Helsingborg
042-38 56 03 (SA), 042-21 53 86 (NA)
jhg@folkuniversitetet.se