Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Lektörstjänst och enskild handledning

Lektörstjänst och enskild handledning

Skrivarakademin erbjuder individuella lösningar för dig som vill ha hjälp med ditt bokprojekt, eller personligt stöd i din skrivprocess.

Om du har ett genomskrivet manus kan du ta hjälp av vår lektörstjänst. Du får då en genomläsning av hela manuset av en av våra erfarna lektörer. Lektören återkopplar till dig med ett lektörsutlåtande och ett personligt möte. Du får tips och råd om hur du kan ta manuset till en högre nivå och om vad du ska tänka på om du vill ta kontakt med ett förlag.

Om du vill ha individuellt stöd och coachning i din skrivprocess kan du använda vår tjänst enskild handledning. Du lämnar då in delar av ditt skrivprojekt och får konstruktiv återkoppling på texten samt råd och stöd i hur du kommer vidare. Du kan beställa paket om en, tre eller sex timmar (à 60 minuter). Vi kan också skräddarsy personliga lösningar.

  • Vi läser och bedömer ditt manus som en förlagsredaktör gör. Vi berättar för dig vad som brister och vad du behöver arbeta med och förbättra för att ditt manus ska nå den nivå där det har en rimlig chans att bli antaget. Vi ger dig också konkreta råd kring hur och vad du ska tänka på när du arbetar om din text.

    Lektörstjänst

    Vi läser och bedömer ditt manus som en förlagsredaktör gör. Vi berättar för dig vad som brister och vad du behöver arbeta med och förbättra för att ditt manus ska nå den nivå där det har en rimlig chans att bli antaget. Vi ger dig också konkreta råd kring hur och vad du ska tänka på när du arbetar om din text.

  • Har du kommit en bit på ditt skrivande men är osäker på hur du ska fortsätta? Vill du veta hur ditt språk fungerar, om din författarröst är personlig och vilka känslor och tankar din text väcker?Det kan handla om en roman eller en novellsamling, dikter, manus för film eller teater, eller fackbok.

    Enskild handledning

    Har du kommit en bit på ditt skrivande men är osäker på hur du ska fortsätta? Vill du veta hur ditt språk fungerar, om din författarröst är personlig och vilka känslor och tankar din text väcker?Det kan handla om en roman eller en novellsamling, dikter, manus för film eller teater, eller fackbok.

Skrivtips

Toggle module

Om kursen Filmmanus

Toggle module

Instagram

Toggle module