Göteborg - Stöd och matchning

Arbetsmarknadsutbildning Göteborg

Med Stöd och matchning på Folkuniversitetet i Göteborg får du professionellt stöd på vägen mot ett nytt jobb. Hos oss får du mer!

Stöd och matchning - Folkuniversitetet i Göteborg

I Göteborg samarbetar Folkuniversitetet med Aventus, ett omställningsföretag som varje dag matchar uppsagda med nya jobb. Efter mer än 30 år har Aventus matchat i de flesta branscher. Aventus coacher har lång erfarenhet och är vana att stötta både arbetssökande och arbetsgivare i att hitta varandra.

Ditt nya jobb är vårt mål

Du får verktyg för att söka jobb och börjar redan första dagen välja och planera de aktiviteter som är viktiga för just dig. Tillsammans med våra professionella och engagerade coacher planerar du din tid hos oss utifrån dina individuella förutsättningar. Du får ett personligt bemötande, blir tagen på allvar och sedd för den du är. Vi vet att du har erfarenheter och resurser. Det tar vi vara på!

Våra coacher i Göteborg:

Stefan har 11 års erfarenhet på Aventus med att hjälpa arbetssökande till nytt jobb. Han arbetar även med rekrytering och har väl utbyggda nätverk. Stefan kan hjälpa dig att skapa vägen till nytt jobb och har särskilt goda kontakter inom industrin och transportbranschen.

Ewa har snart 3 års erfarenhet som professionell coach. Hon har lång erfarenhet av professionell marknadsföring. Ewas specialitet är personlig marknadsföring och att använda digitala kanaler för att söka jobb. Ewa har hjälpt många inom handel, restaurang och administrativa yrken.

• Med 13 års erfarenhet som coach på Aventus har Henrietta alla verktyg som behövs för att hjälpa dig till ditt nya jobb. Hon har särskilt bra kontakter med arbetsgivare i södra delen av Göteborg och Halland. Henrietta har arbetat mycket med personer inom transport, säkerhet och vården.

• Efter 11 år på Aventus är Anette en coach som vet att vägen till nytt jobb ser olika ut för olika personer. Tillsammans med Anette planerar du de aktiviteter som ger just dig bäst möjligheter. Anette har arbetat med personer i många olika branscher och har bäst nätverk i norra Göteborg och Bohuslän.

Hur börjar jag?

Arbetsförmedlingen avgör om du har rätt till Stöd och matchning. Som deltagare väljer du själv vilken arrangör du vill anlita. Kontakta Arbetsförmedlingen och uppge vårt KA-nummer: 10065337. När du fått beslut genom Arbetsförmedlingen kontaktar vi dig med ett startdatum då du får träffa oss. Under det första mötet gör vi en personlig planering tillsammans – sedan är vi igång!

Välkommen till oss!

Vill du veta mer?

Ulrica Hundal
Telefon: 073-068 90 78

Besöksadress: Östra Hamngatan 7 (porttelefon), Göteborg (visa på karta)