Kontakta oss för stöd och matchning i Örebro

Arbetsmarknadsutbildning Örebro

Med erfarenhet och kunskap om utbildning och arbetsmarknad erbjuder vi dig ett tryggt och stabilt stöd. Kunskap förändrar.

Människor på åker i motljus

Välkommen!

Tillsammans med våra engagerade handledare planerar du din tid hos oss med utgångspunkt i individuella förutsättningar.

Du får ett personligt bemötande och blir sedd för den du är.Vi vet att du har erfarenheter och resurser. Det tar vi vara på!

Vad erbjuder vi?

  • Individuell handledning på 30–45 minuter varje vecka. Vårt fokus är att ge dig ett personligt och respektfullt bemötande utifrån där du är. Vi erbjuder dig även studie- och yrkesvägledning regelbundet.
  • Seminarier och andra aktiviteter anpassade utifrån dina behov. Vi erbjuder seminarier minst fyra timmar varje vecka. Därutöver planerar vi aktiviteter tillsammans med dig, så att du kommer framåt på bästa sätt.
  • Vi arbetar efter en tydlig utvecklingsmodell som ger dig tillgång till vårt unika webbaserade program ”Självcoaching”. Det är ett program som syftar till att utveckla framgångsfaktorerna Självbild – Målbild – Attityd – Känsla. Det innehåller webb-tv och ett antal frågor att jobba med varje vecka.

Tina är handledare på Folkuniversitetet i Örebro. Hon har stor erfarenhet av att coacha arbetssökande och leda utbildningar i ledarskap och stresshantering genom mental träning.

Kontakt
Tina Elisson, Coach
019-760 32 30
tina.elisson@folkuniversitetet.se