Sök Meny
Gaffel ateljéförening

Gaffel ateljéförening

Gaffel ataljéföreningen anordnar bland annat workshops och prova-på-dagar. Ateljé och konstnärsverkstad i Gävle med lokaler i Industrihuset Vävaren.

Relaterad information

Gaffel ateljéförening erbjuder workshops inom textilt screentryck, fotosättning, Photoshop, studiobelysning, ljud mm. För att delta måste du vara medlem i föreningen. Medlemskapet kostar 200 kr och sätts in på plusgiro 32 63 25-8.

Föreningen hyr också ut en verkstad i Vävaren. Där finns utrustning för screentryck, snickerimaskiner, projektrum med travers med mera. I Vävaren finns också nio ateljéer som kan hyras av enskilda konstnärer.

Ett återkommande arrangemang är Gaffel Art Park Event (GAPE). 2010 arrangerade föreningen GAPE i Boulognerskogen i Gävle. Här kan du se bilder av konstverken.

2011 arrangerades Konstiga Torget på Brotorget i Bollnäs. Torget ska tas i anspråk då en galleria ska byggas. Men dessförinnan fick det vara en arena för många konstnärer. Se bilder här.

Bilden ovan föreställer konstverket Den osynlige av Maja Lindenau som visades på Konstiga Torget.
”Ett leende, en hälsning och en vänlig blick. En liten respons om att du finns. Att bli sedd och hörd och att bli bekräftad. Betyder mycket för den osynlige.”
Foto: Elin Hjulström.

Har du frågor?

Kontakta
026-10 74 30, Gaffelverkstan
gaffelverkstan@gmail.com

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila