Sök Meny
Retro Music Band

Retro Music Band

Retro Music Band är ett gäng äldre killar som spelar musik tillsammans.

Retro Music Band (tidigare Gubbröra) började spela tillsammans i början av 2015 och består av Lage Backman på trummor, Conny Haglund på bas, Leif Wilde på gitarr, Janerik Skoglund på trumpet, Ralph Gullenborn på klaviatur och sång samt Perolof Svensson på kompgitarr, saxofon och sång.

Idén till gruppen Retro Music Band dök upp när två av medlemmarna träffades på bryggan på Karlstad Segel Sällskap, där de har sina segelbåtar. Genom segelsällskapet har de känt varann länge och kunde varandras musiksmak.

Alla sex medlemmarna har spelat musik sen barnsben och musiken är och har alltid varit en stor del av deras liv. De flesta av medlemmarna har i huvudsak spelat dansmusik, men i den här konstellationen vill de spela den musik de själva tycker är rolig att spela. Vår repertoar består av musikalisk nostalgisk retromusik, samt instrumentala låtar på både på gitarr, trumpet och saxofon med mera.

"En av fördelarna med att ha musiken som studiecirkel är väl att det blir lite mer struktur på det vi gör, men framför allt och detta är en viktig del för oss alla, den sociala samvaron som vi har och ger varann är något vi inte vill mista. Tillsammans med en kopp kaffe sker en stor del av den planering vi har inom gruppen. Vi spelar för vårt höga nöjes skull och vi tycker det är roligt och komma ut och underhålla vår publik, med musikalisk nostalgisk retromusik. Men som sagt, det känns som att vi är på väg ur startblocken och vi vill en hel del, men som de nyvunna "friherrar" som vi nu är låter vi framtiden visa vägen." säger kursledaren Per-Olof.

Facebook

Har du frågor?

Kontakta
076-555 96 00
perolofs48@gmail.com

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila