Sök Meny
Personalutbildning i Kungsbacka

Personalutbildning i Kungsbacka

Välutbildad, målinriktad och motiverad personal är nyckeln till framgång för ett företag - likaväl som för den enskilde medarbetaren. Folkuniversitetet iKungsbacka skräddarsyr personalutbildningar anpassade efter era behov av fortbildning och kompetensutveckling.

Personalutbildning måste utgå från individens behov och syfta till att stärka den enskildes möjligheter. Samtidigt måste utbildningen tillgodose behovet av utveckling av företagets verksamhet. Allt detta kan vi hjälpa till med. Folkuniversitetets långa erfarenhet, tillsammans med det breda utbudet av utbildningar, har gjort oss till en av Sveriges största utbildningsanordnare, både inom offentlig och privat sektor.

Skräddarsydda personalutbildningar innebär att vi skapar utbildningslösningar där innehållet är helt anpassat efter era önskemål. Utbildningsformen blir mycket flexibel och inlärningen effektivare.

Folkuniversitetet hjälper gärna till med:

  • kartläggning av personalens nuvarande kunskapsnivå inom ämnet
  • inventering av utbildningsbehov
  • idéer och diskussioner kring olika utbildningsvägar
  • skräddarsydd utbildning i grupp eller individuellt
  • seminarier, föreläsningar och temadagar

Har du frågor?

Kontakta
Kundcenter 0300-68 61 20, Växel 0300-68 61 10
info.kungsbacka@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Stöd och matchning

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Läs mer om Stöd och matchning

Pensionärsuniversitetet

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.