Sök Meny
Föreläsningar

Föreläsningar i Kungsbacka

Söker du kunskap och inspiration, men vill inte binda upp dig på en hel kurs? Kom då till Folkuniversitetet och lyssna på intressanta föredrag!

Det finns så mycket kunskap, så mycket man kan lära sig. På universitet och högskolor pågår oavbruten forskning. Här hittar du spännande föreläsningar som sprider forskarrön i stort och smått, lokalt och globalt, kända ämnen och helt okända.

Vi samarbetar med universitet och andra organisationer kring forskningsinformation och föreläsningar. De flesta av våra arrangemang är kostnadsfria men behöver anmälan.

Välkomna!

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Stöd och matchning

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Läs mer om Stöd och matchning

Pensionärsuniversitetet

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.