Sök Meny
Personalutbildning i Norrköping

Företagsutbildning

Folkuniversitetet i Norrköping erbjuder utbildningar och kurser för företag och offentlig sektor.Vilka kunskaper behöver ni i ert arbete idag och hur ser det ut i framtiden? En företagsutbildning ska bygga upp medarbetarens kompetens, för dagens och morgondagens krav.

Folkuniversitetet skräddarsyr utbildningar för företag, myndigheter och organisationer över hela landet. Oavsett hur många och hur olika ni är har vi något som passar er. Vi erbjuder allt från kortare kurser till längre diplomutbildningar, skräddarsydd utbildning i grupp eller individuell undervisning i språk.

Företag eller organisation

Vi är lika bra på utbildning för företag och organisationer som vi är på att erbjuda utbildning till privatpersoner. Därför har ni all anledning att kontakta oss om ni har kompetensutvecklingsbehov. Vi skapar en lösning just för er!

Skräddarsydda kurser för företag

Vi arbetar med personalgrupper eller enskild undervisning. Vi utgår från deltagarnas praktiska verksamhet och behov och ger er kunskaper som ni kan omsätta direkt i verkligheten. Ta kontakt med oss så gör vi tillsammans en behovsinventering för ditt företag.

Öppna kurser

Många av våra öppna kurser på dag- och kvällstids fungerar utmärkt som komplement till arbetslivet.

Finns inte det du söker?

Om du söker ett område som du inte hittar här så kan vi säkert ordna det också.

Har du frågor?

Kontakta
011-474 12 00
info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Senioruniversitetet i Norrköping

Senioruniversitetets aktuella program