Sök Meny
Vad tycker våra kunder?

Vad säger våra kunder?

Vi får ofta höra att våra kunder speciellt uppskattar vår flexibilitet, den personliga kontakten och vår erfarenhet. Dessutom får vi beröm för att vi lovar och håller vår kvalitet hela vägen – det gäller både lärare och kursupplägg.

Sist men inte minst får vi ofta höra att våra kunder verkligen upplever att den utbildningsinsats som vi planerat och genomfört tillsammans faktiskt leder till praktiska kunskaper som snabbt leder till nytta i organisationen.

Flexibilitet

Vi har korta beslutsvägar och kan ta oss an både större och mindre, kortare och längre uppdrag. Vårt stora utbud och våra olika utbildningsformer gör att vi kan skapa en flexibel lösning som passar er.

Kvalitet

Vår långa erfarenhet av vuxenutbildning och vår kompetenta lärarkår borgar för kvalitet i undervisningen. Eftersom vi har en så stor grupp av lärare kan vi enkelt välja rätt lärare för varje enskilt uppdrag.

En personlig kontakt

Varje företag och organisation får en personlig kontaktperson hos oss. Vår kontaktperson lär känna er verksamhet och gör att du bara behöver en kontaktyta oavsett utbildningsbehov.

Praktiska kunskaper

Vi utgår från individen och förmedlar kunskaper som direkt kan översättas och nyttjas i det dagliga arbetet.

Erfarenhet

Vi har 70 års erfarenhet av utbildning. Vi är det bollplank som ni behöver för att få organisationen att växa.

Har du frågor?

Kontakta
08-550 949 30
anna.wahlback-jensen@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test. 

Samarbetspartners

Folkuniversitetet i Södertälje samarbetar med flera föreningar och aktörer runt om i Södertälje. Här kan du läsa mer om våra samarbetspartners.

Våra samarbetspartners