Sök Meny
Vill du bli cirkelledare?

Vill du bli kursledare?

Har du ett intresse/hobby som du vill dela med dig av? Skulle det vara roligt att någon kväll i veckan inspirera andra till få lära sig av det du kan?

Det är inte många ämnen som är främmande för oss, vi är intresserade och nyfikna av det mesta. Hos oss finns allt från nybörjarkursen till möjlighet att fördjupa sig ett ämne.Hör av dig till oss, så kan vi tillsammans diskutera oss fram till något nytt!

Vad önskar vi av dig?

Du behöver ha tillräckligt grundliga kunskaper i ditt ämne för att kunna lära ut det till andra. Det är önsvärt att du även har någon form av pedagogisk utbildning/erfarenhet sedan tidigare. Som kursledare hos oss får du också utbildning för att förstå folkbildningens tanke och pedagogik.

Vår kursverksamhet finner du i 

Uddevalla
Östergatan 18A
451 30 Uddevalla
0520 - 50 50 69

Trollhättan
Garvaregatan 15
461 30 Trollhättan
Tfn: 0520 - 52 50 96

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.