Här finns vi i Västmanland

Folkuniversitetet har verksamhet i hela Västmanland.

Folkuniversitetet samarbetar med föreningar, organisationer och privtapersoner kring en rad olika frågor, från mångfald och integration till kultur och eget skapande. Genom ett samarbete med oss kan även din förening, organisation eller kamratgäng få stöd och möjlighet att utvecklas, både på kort och på lång sikt.

Folkuniversitetet anordnar kurser och utbildningar för företag. Vi skapar utbildningslösningar som vidareutvecklar medarbetarna. Vi erbjuder både kortare kurser och förläsningar liksom längre utbildningar. Vi kan skräddarsy utbildning för grupper liksom individuell undervisning anpassade för enskilda deltagares kunskaper och behov.

Sala

Folkuniversitetet har verksamhet i hela Västmanland. I Sala kommun anordnar vi studiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och förläsningar inom många områden.

Köping Arboga Kungsör

Folkuniversitetet i Västmanland - en heltäckande utbildningsanordnare.

Fagersta Norberg Skinnskatteberg

I Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg anordnar Folkuniversitetet Västmanland studiecirklar och kulturarrangemang i samarbete med föreningar och privatpersoner. Folkuniversitetet Västmanland vänder sig även till företag som vill utveckla och utbilda sina medarbetare.

Västerås

Är du medlem i någon förening, ett band, en teatergrupp eller har du ett kompisgäng med ett gemensamt intresse som ni vill fördjupa er inom?

Hallstahammar

I Hallstahammar anordnar Folkuniversitetet studiecirklar, kulturarrangemang och företagsutbildningar.

Kontakta oss på folkbildning

Anna-Karin Mendenhall,