Sök Meny
Jobba hos oss i Region Mitt

Arbeta hos Folkuniversitetet Mitt

Arbeta för en oberoende organisation som har en stark koppling till universiteten och som ligger i framkant av den pedagogiska utvecklingen - välkommen att göra en intresseansökan till oss.

Relaterad information

Folkuniversitetet Region mitt, är verksam i fem län: Dalarna, Gävleborg, Uppsala, Västmanland och Örebro. Vi bedriver folkbildning, vuxenutbildning och uppdragsutbildning samt en gymnasieskola i Uppsala. 

Vi erbjuder utvecklande och varierande arbetsuppgifter där du blir en del av en verksamhet som genom kunskap och skapande, bidrar till att ge människor förutsättningar för utveckling och ett rikare liv. All vår verksamhet utgår från ett vetenskapligt förhållningssätt och vi verkar för ett internationellt synsätt och pedagogisk förnyelse.

Värdesätter du tankefrihet, har ett stort engagemang och blir motiverad av möjligheten att bidra till utveckling av verksamhet och individer, då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig.

Vänligen skapa din profil och registrera ditt CV via vår e-rekrytering.

För att inte missa någon möjlighet så uppmanar vi dig att bevaka våra lediga tjänster och lämna ansökan direkt kopplad till ledig tjänst.

Välkommen med din ansökan!


Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Folkuniversitetet har ungefär 3900 anställda och många ideellt engagerade cirkelledare. Vi arbetar med allt från studiecirklar till gymnasieskolor och yh-utbildningar. Folkuniversitetet söker medarbetare som står för tankefrihet och engagemang.

Region Mitt, organisation

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila