Sök Meny
Handla Nu!

Handla Nu!

Handla Nu! är Folkuniversitetet Dalarnas projekt för synliggörande av vad personliga val och beteenden har för betydelse för miljö, klimat och hållbar omställning.

Relaterad information

Vill du bidra till en hållbar omställning? Syftet med Handla Nu! är att göra det möjligt för privatpersoner att öka förståelsen för vad egna konsumtionsval och beteenden kan ha för betydelse för miljön och klimatet. Genom gemenskap och diskussioner med andra kan lust och nyfikenhet väckas att inspirera varandra till att göra skillnad.

Projektmedel från Region Dalarna möjliggör utvecklande av konceptidén på pilotorterna Särna och Älvdalen, där föreläsningar och studiecirklar är igång. Innovativa tankesmedjor och uppfinnarverkstad för barn och unga har också startat. Visionen är att sprida projektkonceptet i Dalarna och där intresse finns.

Under våren 2020 bjuder Folkuniversitetet och Centrum för Klinisk Forskning (CKF) Region Dalarna in till en föreläsningsserie med namnkunniga forskare på temat ”Klimat, hälsa & hållbarhet”. Med föreläsningsserien vill vi öka förståelsen för klimatet och dess betydelse för så väl individen, folkhälsan som samhället i stort.

Är du nyfiken på vilka aktiviteter vi skulle kunna göra tillsammans på din ort? Kontakta oss gärna!

Listan med kurser och föreläsningar kan sorteras på plats eller startdatum om du klickar på dessa rubriker.

Har du frågor?

Kontakta
Sofia Möller Skog
023-661 54 55
sofia.moller-skog@folkunviersitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Prenumera på vårt nyhetsbrev