Prova på - Reggaeton

Plats Södertälje

Är du nyfiken på Reggaeton ? Då är det här en bra chans att få information om hur kursen är upplagd, vad den innehåller, ställa frågor till vår kursledare och se våra lokaler.

Boka nu

Prova på-lektionen är kostnadsfri, men antalet platser till själva kursen är begränsade. Du kan anmäla dig direkt på plats, först till kvarn gäller.

Kursinnehåll

Reggaeton utövas fritt med hela kroppen och med mycket rytm. Man dansar i singel och man lär sig släppa loss i alla kroppsdelar. Överlag kan man säga att reggaeton är dans till sexig musik med kraft, attityd och ett skönt gung. Förutom att dansstilen är rolig att utöva, svängig och väldigt användbar på dansgolvet är det en otroligt bra form av motionsdans!

Reggaeton är en musikgenre med influenser från främst reggae/dancehall, electronica, US-rap och latinamerikanska musikstilar - en rytmisk dansmusik i baktakt. Reggaeton som dans har sin bas i de latinamerikanska afrodanserna, inspirerad av reggae och med influenser från hiphop. Dansen bygger på en kombination av rörlighet och tydlighet med fokus på kroppens centrum.

Kursledare

Jasmina Jovanovic

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Kursperiod
31 aug 2024 - 31 aug 2024
Lördag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
lör 31 aug 2024 kl 16:05-16:50
Plats
Storgatan 3, plan 6, 15172 SÖDERTÄLJE
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
118894
Pris
0 kr