Akustisk gitarr för 8-12-åringar

Plats Malmö

Vill du lära dig spela gitarr - eller fortsätta lära dig mer? Här är en kurs där du kan lära dig spela låtar och kompa på akustisk gitarr med andra kompisar.

Boka kursen nu

Utifrån gruppens önskemål och nivå anpassas innehållet med t.ex.

• praktiska övningar och utmaningar anpassade till gruppen
  • ackord och rytmik
  • olika kompstilar och figurer
  • fingersättning i melodi och ackord

Kursupplägg

Fokus ligger på spel och praktiska övningar på gitarren, med genomgångar efter behov. Du får hemuppgifter av läraren att öva på mellan lektionerna. Kursen anpassas helt efter gruppens nivå och kunskaper.

Du spelar i en grupp med 3 deltagare.

Priset gäller 10 lektioner à 45 minuter, men upplägget kan anpassas efter gruppens önskemål.

Mål

Att kunna spela låtar med ackord och komp, lära dig olika tekniker och utveckla dig musikaliskt.

Målgrupp

En kurs både för nybörjare, och för dig som har viss erfarenhet, som vill utvecklas med hjälp av en lärare, i en liten grupp.

Material

Du behöver tillgång till egen gitarr. Övningsuppgifter får du av läraren. Materialkostnader ingår inte i kurspriset.

Målsman godkänner anmälan genom att ange sig själv som betalare för kursen.

John Ström

"Att lära sig spela ett instrument kräver absolut en hel del jobb, men kan man bara hitta intresset och det man själv tycker är kul att spela så går det rätt snabbt att komma till en punkt där det är både lättare och roligare att spela än att inte göra det."

John anpassar undervisningen individuellt, med både teori och praktik efter behov, och beroende på vad du vill göra; skriva och sjunga eget, lära dig grunderna eller bara kunna kompa lite enkla låtar.

Yrkesliv

Singer/Songwriter. John har hållit på med musik av olika slag i över trettio år och spelat allt från rock och pop till folkmusik och jazz på både gitarr, banjo, piano och sång.

Skriver eget material och jobbar även som trubadur och musiker i Sverige och utomlands. Driver sedan 2010 en öppen scen i Malmö.

Spelar även i banden Omedelbart och Waistcoat Riot.

Undervisningsvana

Undervisar gitarr på Folkuniversitetet sedan 2015.

John Ström

Kontakta Kursverksamheten i Malmö