Prova på - Stockholms Folkmusikkör

Plats Stockholm

Det här är en prova på-lektion för Stockholms Folkmusikkör! Här sjunger vi folkmusik på folkmusikvis, vackra och svängiga låtar i flerstämmiga arrangemang. Kören riktar sig till dig som är 18 år och uppåt. Lektionen anordnas av Folkuniversitetet i Stockholm och är gratis. 

Boka nu

Villkor för prova på-lektionen

Om du får förhinder att delta är det viktigt att du avbokar din plats eftersom antalet platser är begränsade. Om du uteblir utgår en no show-avgift på 250 kronor. Det är många som önskar få information om vårt utbud och platserna fylls snabbt. Om det blir fullbokat kontaktar vi reserver i turordning. I de fall det finns platser kvar kan du anmäla dig direkt på plats, då gäller först till kvarn.

Upplägg för prova på-lektionen

Du får ett smakprov och en kort introduktion i ämnet och får sjunga några folksånger arrangerade av Maria Misgeld. Här får du möjlighet att lära känna vår körledare Maria, ställa frågor och se våra lokaler. 

Kören är öppen för alla sångsugna från 18 år och uppåt. Du behöver inga förkunskaper, endast lusten att sjunga. Kursen vänder sig både till dig som har sjungit i denna kör tidigare, till dig som har erfarenhet från andra sångkurser eller ingen erfarenhet alls. Såväl nya som gamla deltagare är välkomna varje termin.

Kursinnehåll och upplägg ordinarie kurs

Det här är en kör med upp till 70 deltagare som har funnits länge i Stockholm och som nu sen några år har samarbete med Folkuniversitetet. Vi sjunger folksånger, traditionellt och nyskrivet material i arrangemang av och under ledning av Maria Misgeld. All sånginstuderingen sker på gehör. Varje termin avslutas med en "Sing a long"-konsert där vi bjuder in publiken att sjunga med oss.

Anmälan och mer information

Om du vill boka en plats på prova på-lektionen klickar du på boka-knappen här på sidan. Via länken här hittar du terminskursen Stockholms Folkmusikkör

Kursledare

Maria Misgeld

Maria Misgeld är folksångerska med rötter i Stockholm och med två publik- och kritikerrosade soloskivor i bagaget.

Maria har lång erfarenhet av att arbeta med folksång både som sångerska och pedagog. Hon undervisar bland annat på Musikhögskolan i Stockholm och sjunger i vokalgruppen Irmelin. För mer information http://mariamisgeld.se/

Maria Misgeld

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Kursperiod
20 aug 2024 - 20 aug 2024
Tisdag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
tis 20 aug 2024 kl 17:30-18:30
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
118993
Pris
0 kr