Klangrum - röstworkshop fortsättning

Plats Göteborg

En workshop med fokus på kropp, klang och känsla, med rum för personligt utforskande av rösten bortom traditionella sånggenrer

Boka kursen nu
Att ha en röst är en del av vad det innebär att vara människa. Rösten är även en kraftfull kanal för att komma i kontakt med våra känslor, kraft och kreativitet.
Med rösten som verktyg och medel kommer vi under workshopen undersöka både personliga och gemensamma frågor, rädslor och kanske framförallt- vart längtar vi och hur kan vi ge rum och klang för detta?

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som vill fördjupa ditt röstarbete, och som redan har gått någon Klangrum-kurs eller har liknande erfarenheter.

Innehåll

Vi kommer arbeta integrerat med kropp, röst, andning och improvisation. Både med utgångspunkt i din individuella röst, såväl som med fokus på lyssnande och samspel med andra.

Undervisningsform

Undervisningen sker i grupp med viss möjlighet till individuell coachning.

Kursledare

Johanna Ståhl har bakgrund inom både teater och musik. Hon är bland annat verksam på Musikhögskolan i Örebro, där hon undervisar inom skådespeleri, röst och pedagogik. Sedan några år tillbaka har hon fördjupat sig inom röst och sång, bland annat via The Roy Hart Theatre. Inom denna rösttradition arbetar man helhetligt med röst och kropp, utifrån synsättet att alla har tillgång till så många röstuttryck och nyanser bortom en viss sånggenre. Johanna Ståhls ingång till röstarbetet är att vi med hjälp av rösten kan läka och växa som människor. Mod, intuition och känsla är ledorden i hennes pedagogik.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet ArtCollege. Tel: 031 - 10 65 08

artcollege@folkuniversitetet.se

Tid
25 apr 2020 - 26 apr 2020
Lö 10:00 - 16:00
Sö 10:00 - 16:00
Tillfällen
2
Plats
Gamlestadsvägen 14, 41502 Göteborg
Visa på karta
Studietimmar
14
Kurs-ID
1044684
Pris
1975 kr