Matstyling för instagram

Plats Malmö

Att ta riktigt snygga matbilder är svårt - men med rätt rekvisita och ljussättning kan det bli hur bra som helst! Lär dig de gyllene reglerna och hitta din personliga touch på den här kursen i centrala Malmö.

Boka kursen nu

Kursinnehåll

  • rekvisita
  • ljussättning
  • färgkombinationer
  • bildkomposition

På den här kursen lär du dig de grundläggande momenten i att styla och ta bra matbilder. Du får exempel på vilken typ av rekvisita som är nödvändig för att få maten att "poppa" på bild och vilka färgkombinationer som är att föredra. Du får jobba med ljussättning, både dagsljus från fönster och olika sorters lampor.

Din kursledare jobbar själv med matstyling för sociala medier och delar med sig av sina bästa tips och tricks för att få till den perfekta matbilden.

Kursupplägg

Gemensamma genomgångar varvas med egna övningar. Kursen hålls i vår konstateljé med stora möjligheter till att bygga upp scener för fotograferingen. Kursen innehåller både teoretiska och praktiska element.

Förkunskaper

Du behöver ha tillgång till egen kamera och grundläggande kunskaper i hur du hanterar den. Kamera i mobiltelefonen går lika bra som systemkamera.

Kursmaterial

Material ingår inte i kursavgiften. Kursen förutsätter att du tar med egen kamera eller mobiltelefon med kamera.

Caroline Vass

Min önskan är att man ser hälsa som hållbart och holistiskt. Hur får man allt att fungera ihop? Alla delar behöver varandra.

Hälsa betyder någonting annat för alla, framförallt är det helt individuellt var du står någonstans. Kanske innebär hälsa att sluta med socker för en person, medan en annan behöver bättre rutiner när de ska sova. Oavsett var du befinner dig på din resa så ser jag fram emot att få vara en del av den. Genom coachande lärosätt och konkreta verktyg får du en bra början på din resa.

Jag har i botten en fil.kand i europakunskap och arbetsrätt. Har utbildat mig inom digital design samt gått hälsocoach utbildning och nutritionist.

Jag är en positiv och passionerad kvinna med en törst efter kunskap. Jag älskar att lära mig nytt och att dela med mig av det. Jag är nyfiken på livet och allt det har att erbjuda. Är även mamma till två killar.

Kunskap är makt sägs det och så är det verkligen. När man har kunskapen om framförallt sin egen kropp och hälsa, kan du göra förändringar som är bäst för dig. Det finns ingenting som är så givande när jag får lära ut och du går därifrån med aha upplevelser.

Caroline Vass

Har du frågor?

Kontakta Kursverksamheten i Malmö

kurser.syd@folkuniversitetet.se

Tid
16 apr 2020 - 23 apr 2020
To 17:30 - 20:30
Tillfällen
2
Plats
Regementsgatan 4, 21142 Malmö
Visa på karta
Studietimmar
8
Kurs-ID
1046882
Pris
1095 kr