Animera med ditt barn, helgkurs

Plats Stockholm

Är du nyfiken på animation? Har du ett barn mellan 8-11 år som gillar att skapa och pyssla? Släpp fantasin lös och upplev animationens magi tillsammans med ditt barn under en kreativ helgkurs!

Boka kursen nu

Mål

Ni får kunskaper i hur ni tillsammans kan arbeta med enklare animation ”från ax till limpa” och kan använda animation i egna projekt. Ni får förståelse för animationens grunder.

Målgrupp

En kurs för dig som är nyfiken på animation och som vill jobba kreativt tillsammans med ditt barn. En kurs för alla som vill lära sig mera om animation.

Förkunskaper

Kursen är en nybörjarkurs och förkunskaper behövs inte.

Innehåll

Du och ditt barn får under lekfulla former prova på att arbeta med cut out- och stop-motionanimering. Kursen innehåller arbete med storyboard (bildmanus) och arbete i ateljé där ni tillsammans skapar karaktärer i papper eller lera.

Material

Material ingår i kursavgiften och iPads finns på plats. Vi jobbar med papper, föremål och plastilina (modellera).

Undervisningsform

Gruppen består av upp till 12 deltagare.

Tips och utvecklingsmöjligheter

Vi har flera andra grund- och fördjupningskurser inom Foto och Film. Se vår hemsida för mer info.

VIKTIGT - FYLL I ANMÄLAN RÄTT

Vid anmälan: Skriv in barnets namn, adress, personnummer. Fyll alltså i barnet som deltagaren du anmäler. KRYSSA SEDAN I "ANNAN BETALARE" och fyll i uppgifterna på den medföljande vuxne (som betalar kursen): För- och efternamn, personnummer, gatuadress, postnummer och ort samt telefonnummer och mejladress.

Kursledare

Våra kursledare är goda pedagoger med gedigen och kvalificerad utbildning samt praktisk yrkeserfarenhet av det ämne som de undervisar i.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
28 mar 2020 - 29 mar 2020
Lö 10:00 - 16:00
Sö 10:00 - 16:00
Tillfällen
2
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
14
Kurs-ID
1046416
Pris
2250 kr