Att leva med hund–relationer känslor kommunikation

Plats Stockholm

Hur uppfostrar man en valp och vad tycker den egentligen om sina ägare? Hur mycket förstår hunden av det vi säger och gör? En föreläsning med Per Jensen om den senaste forskningen på hundars beteende och känsloliv.

Boka kursen nu

Innehåll

Forskningen ger oss en helt ny syn på hunden och det har betydelse för hur vi formar vårt liv tillsammans på bästa sätt.

Att leva med hund är att ha en underbar tid tillsammans med en älskad vän, men innebär också en del besvär och sorg. Per Jensen berättar utifrån den senaste forskningen om hur hunden fungerar i olika faser av sitt liv och hur vi kan använda de nya rönen för att få en lycklig samvaro.

Mål och målgrupp

Föreläsningen ger värdefulla nya kunskaper oavsett om du planerar att skaffa din första valp eller har levt med hundar hela ditt liv.

Boken “Att leva med hund – en guide till dina hundår"

Per Jensens senaste bok, “Att leva med hund – en guide till dina hundår”, utkommer i mars 2020 och kommer troligen att finnas till försäljning på plats vid föreläsningen

Föreläsaren

Per Jensen är professor i etologi (djurens beteende) verksam vid Linköpings universitet. Han är författare till en rad böcker om hundar och andra djurs beteende.

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se