Psykologiskolan – NPF i arbetslivet, med Agnes Mellstrand

Plats Stockholm

Hur kan vi förstå och stötta personer med NPF, neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, på bästa sätt – ta tillvara deras styrkor och resurser, men samtidigt ge stöd vid personens utmaningar? Ta del av föreläsningen som reder ut begreppen och som ger oss förhållningssätt och kunskap om NPF i arbetslivet.

Boka nu

Innehåll

Agnes Mellstrand, leg. psykolog, handledare, har lång erfarenhet av att stötta personer med NPF på olika sätt (25 år). Agnes har tidigare infört och utfört DBT-behandlingar för vuxna med adhd på flera psykiatriska öppenvårdsmottagningar. På sin egen mottagning träffar hon bland annat många vuxna och unga vuxna med NPF. 

Agnes är författare till boken Psykiatri för icke-psykiatriker - om det hållbara bemötandet (Gothia Kompetens).; hon handleder personalgrupper, chefer och psykologstudenter. Hon har utbildat hundratals deltagare i kurserna KBT-varför vi gör som vi gör och Psykiatri för icke-psykiatriker

I sin föreläsningsserie Psykologiskolan vill Agnes Mellstrand ge ökad kunskap om psykisk hälsa och ohälsa, om bemötande och förhållningssätt. Psykologiskolan vänder sig till alla som i sin vardag eller profession kommer i kontakt med människor som är berörda av psykisk ohälsa av olika slag.

I nästa omgång av Psykologiskolan tar vi upp ett nytt aktuellt ämne.

Läs mer om Agnes här:
www.agnesmellstrand.se
www.psykiatriforickepsykiatriker.se
www.kbtvarforvigorsomvigor.se
www.psykologalliansen.se

 

 

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Kursperiod
18 sep 2024 - 18 sep 2024
Onsdag
Antal tillfällen
0
Första tillfället
ons 18 sep 2024 kl 18:00-20:00
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
118258
Pris
300 kr