Prova på - Existentiell samtalsledare, Ann Lagerström

Plats Stockholm

Vill du leda samtalsgrupper i existentiell hälsa? Ett existentiellt samtal utgår från grundfrågan: Vad är det att vara människa?, en fråga som vi alla är berörda av. Kom till prova på-tillfället för att få mer kunskap och information av kursledaren Ann Lagerström.

Boka nu

Kurspresentation

Kursledaren Ann Lagerström presenterar diplomutbildningen till existentiell samtalsledare och berättar om arbetssätt, mål och metoder. Välkommen att ställa frågor!

Under prova på-tillfället berättar Ann Lagerström även om Existentiella salongerna:

  1. Existentiell salong - vi utforskar OVISSHET 19/9
  2. Existentiell salong - vi utforskar ETT GOTT LIV 22/10
  3. Existentiell salong - vi utforskar MOD 20/11

10 procent rabatt på valfri höstkurs!

Du som går en gratis prova på-kurs eller närvarar på någon av våra öppna ateljéer får 10 procent rabatt på valfri höstkurs. Erbjudandet gäller nybokningar mellan den 19-25 augusti för alla kurser – inklusive distanskurser – som anordnas av Folkuniversitetet i Stockholm, med undantag för enskild undervisning, diplomutbildningar och linjer. För att boka din plats och ta del av rabatten – anmäl dig på plats i receptionen eller ring vår kundservice på 08-789 42 00.

Kursledare

Ann Lagerström är fil. mag. i praktisk kunskap och har studerat existentiell filosofi på Södertörns högskola. Hon är verksam som författare, journalist, existentiell samtalsledare, filosofisk praktiker och utbildare.

–Jag brukar kalla mig för njutningsgrubblare eftersom livsfrågorna har följt mig sedan jag var liten. Jag har haft lyckan att ha ett yrkesliv där jag fått ägna mig åt att vrida och vända på frågan om vad det är att leva.

 

Kursledare

Ann Lagerström

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Kursperiod
22 aug 2024 - 22 aug 2024
Torsdag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
tor 22 aug 2024 kl 18:00-18:45
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
119028
Pris
0 kr