Prova- på Poweryoga

Plats Södertälje

Är du nyfiken på Poweryoga? Då är det här en bra chans att delta i ett yogapass, få information om yogaformen, kursen, ställa frågor till vår kursledare och se våra lokaler.

Boka nu

Prova på-lektionen är kostnadsfri, men antalet platser till själva kursen är begränsade. Du kan anmäla dig direkt på plats, först till kvarn gäller.

Kursinnehåll

Poweryoga ökar fysisk styrka, uthållighet och stabilitet och även rörlighet och smidighet tränas upp. Vi höjer pulsen och ökar blodcirkulationen och främjar kroppsnärvaro.

Vi fokuserar på andning och mentalt fokus ger meditation i rörelse, för den som har svårt att slappna av kan de fysiska utmaningarna under klassen hjälpa till att släppa spänningar i kroppen och lättare slappna av i savasana på slutet och då få sin välgörande återhämtning.

Passar för dig som har erfarenhet av att praktisera yoga!

Kursledare

Carolina Samuelsson

Carolina är certifierad MediYoga-instruktör och har även gått en påbyggnadsutbildning till MediYoga-terapeut. Hon har haft kurser i MediYoga sedan våren 2012.

Under kursen kommer vi att gå igenom De tio kropparna, ett mycket systematiskt sätt att gå igenom hela människan. Kroppen, själen, sinnets olika skikt och det elektromagnetiska fält (auran) som under vårt liv genomsyrar och omsluter oss. De tio kropparna kan ses som olika skikt av medvetenhet. Alla delar av det som är du.

"Jag har som person varit intresserad av rörelser och dess verkan, det började tidigt med dansen sedan upptäckte jag yogans positiva verkan både på kroppen och själen. Först började jag med en bok sedan tog jag kurser i både Stockholm och New York för att sedan satsa på att bli utbilda mig inom yoga. Nu har jag undervisat i olika former av yoga under 15 år."

Carolina Samuelsson

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Kursperiod
31 aug 2024 - 31 aug 2024
Lördag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
lör 31 aug 2024 kl 11:00-11:45
Plats
Storgatan 3, plan 6, 15172 SÖDERTÄLJE
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
118890
Pris
0 kr