Prova på - Diplomerad Webbutvecklare, Distans Live

Plats Distans

Är du nyfiken på vår diplomutbildning till webbutvecklare? Då är denna föreläsning ett bra tillfälle att få mer information om hur utbildningen är upplagd, vad den innehåller och att ställa frågor till kursledaren.

Boka nu

Under detta kostnadsfria webbinarium får du höra om innehållet i utbildningen Diplomerad Webbutvecklare. Kursledaren Mahmud Al Hakim berättar om kursens olika moment och svarar på frågor. Han visar också exempel på tidigare deltagares elevarbeten. Presentationen riktar sig i första hand till dig som är intresserad av utbildningen men kan också vara givande om du vill ha en förståelse för de delar som ingår i grundläggande webbutveckling.

Utbildningen Diplomerad Webbutvecklare går på plats i våra lokaler i Stockholm en dag i veckan.

Citat från tidigare deltagare om utbildningen Diplomerad Webbutvecklare

”Extremt bra kurs. Mahmud lär lätt ut webbutveckling till okunniga och han är en riktigt bra lärare.”
”Mycket pedagogiskt i sitt sätt att lära ut och han har en förmåga att berätta intressant och lätt även om svårbegripliga avsnitt.”
”Mycket kunnig lärare med verklighetsförankring.”

Om du får förhinder

Webbinariet är kostnadsfritt. Om du får förhinder att deltaga är det jättebra om du avbokar dig då antalet platser är begränsat och någon annan kan ta din plats. Du kommer att få ett mejl med en Zoomlänk till webbinariet inför datumet.

Lär dig grunderna i webbutveckling på ett effektivt sätt

Utbildningen Diplomerad Webbutvecklare går 13 heldagar (söndagar) och kräver några timmars hemarbete i veckan. Läs mer om diplomutbildningen länk.

Kursledare

Mahmud Al Hakim

Mahmud Al Hakim är utbildad Systemerare från Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) i Stockholm och har en pedagogisk utbildning från Lärarhögskolan i Stockholm, magisterexamen i Tillämpad Informationsteknik och har skrivit en uppsats om "Mobile Ajax" på Swedish Institute of Computer Science (SICS).

Mahmud arbetar som datakonsult sedan 2002 och jobbar i nätverk med datakonsulter, programmerare, webdesigners, fotografer, beroende på vad projektet kräver.

Mahmud Al Hakim

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Kursperiod
25 sep 2024 - 25 sep 2024
Onsdag
Antal tillfällen
0
Första tillfället
ons 25 sep 2024 kl 17:30-18:30
Studietimmar
1
Kurs-ID
119762
Pris
0 kr