Akvarell på polypropylen

Plats Malmö

En rolig och experimenterande workshop i centrala Malmö för dig som är sugen på att testa en ny teknik som kan inspirera!

Boka kursen nu

Kursinnehåll

Akvarell på polypropylen är en teknik som är väldigt otypisk för akvarellmåleri. Istället för att färgen sjunker in i pappret, lägger den sig på ytan. Där torkar färgen i fantastiska naturlika mönster och bibehåller sina klara färger.

Du får lära dig en metod som bjuder in till både flytande, öppet och abstrakt måleri. Samtidigt som möjligheten till väldigt precisa detaljer finns.

Schema

1 timme avsätts till lunch.

Förkunskaper

För dig som vill prova en ny teknik. Du kan vara helt ny på området, eller ha erfarenhet av akvarellmålning sedan tidigare.

Kursmaterial

Materialkostnader ingår i priset för kursen. Materialet innefattar polypropylenpapper, akvarellfärger på tub och penslar.

Elin Bengtsson

Elin Bengtsson är verksam som konstnär i Malmö. Hon arbetar själv främst med måleri, och har undervisat på Munka Folkhögskola som konstlärare.

Elin har en MFA från The San Francisco Art Institute och en BFA från Akademin Valand.

Elin bengtsson

Kontakta Kursverksamheten i Malmö