Vedic Art

Plats Borås

Konstkurser som går utanför den vanliga ramen.

Boka nu

Välkommen till en inspirerande startkurs i Vedic Art, där du får möjligheten att utforska din inre kreativitet genom principerna 7-12 av denna unika metod.  Under två heldagar kommer du att vägledas genom varje princip, vilket hjälper dig att öppna upp för ditt autentiska kreativa uttryck och att låta ditt konstnärliga flöde växa naturligt.

Vedic Art består av totalt 17 principer som leder dig till att skapa konst på ett intuitivt och personligt sätt.

Genom färg, form och linje uttrycker du dig fritt, utan bedömning eller prestation. Kursen ger dig verktyg för att återknyta till din inre skaparkraft och att låta din konst utvecklas naturligt. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren konstnär, kommer Vedic Art att öppna nya dörrar till ditt kreativa jag.

Kursupplägg
Kursen är uppdelad i två heldagar, där vi arbetar både individuellt och i grupp för att fördjupa oss i de grundläggande principerna. Du kommer att skapa konst på ett intuitivt sätt, där färg, form och linjer blir verktygen för att utforska din egen kreativa resa. Inga förkunskaper krävs, och kursen passar både nybörjare och mer erfarna konstnärer.

Material
Deltagarna tar med eget material, gärna akrylfärger. Färdiga färgpaket finns att köpa på plats om du föredrar det. Penslar och andra grundläggande verktyg finns att låna under kursen. Om du har egna favoritpenslar eller andra verktyg, är du självklart välkommen att ta med dem.

Bra att veta
Kursen hålls i en centralt belägen lokal med god tillgång till både mikrovågsugn och kylskåp. Vi bjuder på fika och frukt under dagen, men deltagarna tar med egen lunch. Det finns också flera restauranger i närheten om du föredrar att äta ute. Kursen är en utmärkt möjlighet att inte bara utveckla ditt konstnärliga uttryck, utan även att umgås och inspireras av andra kreativa själar.

 

Kursledare

Charlotte Rölander

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Borås

info.boras@folkuniversitetet.se

Kursperiod
16 nov 2024 - 16 nov 2024
Lördag
Antal tillfällen
2
Första tillfället
lör 16 nov 2024 kl 11:00-18:00
Plats
Alingsåsvägen 6, 50435 BORÅS
Visa på karta
Studietimmar
20
Kurs-ID
308857
Pris
1950 kr