Prova på kroki

Plats Kungsbacka

Nyfiken på att teckna med levande modell? Vår kroki workshop ger dig möjligheten att utforska detta spännande konstnärliga uttryck. Tillsammans samlas vi kring en modell som intar olika ställningar under kortare och längre pass.

Boka nu

Välkommen på en heldags kurs i kroki!

Inga förkunskaper krävs för att delta – det blir lika roligt för dig oavsett om det är din första gång eller om du har erfarenhet sedan tidigare. Under workshopen kommer vi att utforska olika strategier och övningar som kan hjälpa både nybörjare och erfarna deltagare att känna sig fria och trygga när de tecknar från en levande modell.

Du kommer att få möjlighet att:
●    Teckna både korta och långa ställningar med levande modell.
●    Använda olika strategier för att teckna en levande modell.
●    Delta i gemensamma genomgångar där du kan dela med dig av dina arbeten och få feedback från dina medkursdeltagare och kursledare.

Målet är att du ta med dig minst en bra inspirerande teckning hemma. 

Material

Det kommer att finnas A3 papper och pennor att låna. Vi rekommenderar att ta egen skissblock och blyertspennor. Stafflier och bord finns att låna i vår ateljé

Förkunskaper

Kursen är lämplig för alla, oavsett tidigare erfarenhet eller kunskap inom konst. Inga förkunskaper krävs för att delta. Du ska vara 16 år eller äldre.

Gruppstorlek

5-8 deltagare.

Kursledare

Marçal Morell I Torra

Marçal Morel är konstnär och designer med en magisterexamen inom fri konst på Barcelonas Universitet. Han har en stor passion för kroki och att teckna med levande modell. Under tiden har han utvecklat en unik metod som inkluderar en blandning av traditionella och moderna tekniker. Denna metod syftar till att ge eleverna en känsla av frihet och tillit när de utforskar konsten att teckna med levande modell.

Marçal Morell är kursledare på Folkuniversitetet i Kungsbacka

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Kungsbacka

info.kungsbacka@folkuniversitetet.se

Kursperiod
21 sep 2024 - 21 sep 2024
Söndag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
lör 21 sep 2024 kl 09:30-12:30
Plats
Nygatan 10C, 43430 KUNGSBACKA
Visa på karta
Studietimmar
4
Kurs-ID
308818
Pris
675 kr