Grund i belysning, köks- och badrumstrender 2020

Plats Jönköping

Lär dig grunderna i belysning och följ med att inspireras av köks- och badrumstrenderna för år 2020.

Boka kursen nu
I den här föreläsningen får du tips på den perfekta belysningen i ett rum. Hur gör man och vad ska man tänka på innan man köper lampor? Vi kommer även få höra vilka som är köks- och badrumstrenderna för år 2020. Låt dig få inspriation till ditt nästkommande köks- eller badrumsrenovering.

Kursledare

Åsa Andreasson driver inredningsbyrån Kreativa Kvadrat med 25 år i inredningsbranschen, främst inom IKEA i Sverige och utomlands. Utbildad Interior Designer och Visual Merchandiser. Älskar det personliga mötet och att skapa en lösning som uppfyller just dina behov och önskemål på bästa sätt. Att skapa ett hem eller en arbetsplats att längta till!

Kursen hålls i Kreativa Kvadrats mysiga lokaler på Tändsticksområdet på Friendly corner.

Åsa Andreasson

Åsa Andreasson driver inredningsbyrån Kreativa Kvadrat med 25 år i inredningsbranschen, främst inom IKEA i Sverige och utomlands. Hon är utbildad Interior Designer och Visual Merchandiser.

Åsa älskar det personliga mötet och att skapa en lösning som uppfyller den specifika kundens behov och önskemål på bästa sätt. Att skapa ett hem eller en arbetsplats att längta till! Hennes specialistkompetens är att få det personligt och hemtrevligt genom att skapa en bra helhet som känns "du"!

Åsa driver även Jönköpings mysigaste co-working office, Friendly corner, på Tändstickområdet. Där finns även ett litet showroom, pop-up butik och en fotostudio. Samtliga av Åsas kurser kommer att hållas i dessa lokaler.

Åsa Andreasson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst I Jönköping

info.jonkoping@folkuniversitetet.se

Tid
11 mar 2020 - 11 mar 2020
On 18:00 - 20:15
Tillfällen
1
Plats
Tändsticksgränd 36, 55316 Jönköping
Visa på karta
Studietimmar
3
Kurs-ID
1043524
Pris
350 kr