Smyckeskurs - traditionellt pärlhalsband

Plats Stockholm

En gammal klassiker som är tidlöst modern. Du lär dig knyta armband och halsband med äkta pärlor och pärlsilke, som ingår i kursen. Du får även tillverka matchande örhängen. Eller varför inte laga ett trasigt smycke?

Boka kursen nu

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs.

Material ingår

I kursen ingår pärlor, pärlsilke och lås till ett värde av 200 kronor. Mer material finns att köpa på plats av läraren om man så önskar.

Undervisningsform/kursupplägg

Gemensamma genomgångar samt individuellt arbete med lärarstöd.

Gunilla Westerlund

Gunilla Westerlund är silversmed och hantverkspedagog med utbildning från bland annat Nyckelviksskolan, Konstskolan i Uppsala och Paris samt Maskörskola (Paris).

Efter lång tid inom olika konstformer har hon fastnat för smide och smyckestillverkning där hon applicerar sina olika konstuttryck

Gunilla har undervisat kurser på Folkuniversitetet sedan 2007 och startade även själv som elev på Folkuniversitetets 1-åriga utbildning Silversmide & Smyckesdesign. Förutom kurser i silversmide så undervisar hon även kurser i bland annat Tenntrådsarmband, Silverlera och andra smyckestekniker.
Med sin breda bakgrund inom olika konstformer brinner hon för skapandet och att prova nya material. I sin egen verkstad älskar hon att skapa nytt och komma på nya kursidéer.

Gunilla hämtar sin inspiration från naturen och har även en passion för olika stilar inom konsten, till exempel Rokoko och Jugend/Art Nouveau.

Gunilla Westerlund

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
17 apr 2020 - 17 apr 2020
Fr 12:30 - 16:30
Tillfällen
1
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
5
Kurs-ID
1043273
Pris
975 kr