Bokcirkel: deckare och thrillers

Plats Varberg

Älskar du att läsa deckare och thrillers? Vill du dela din läsupplevelse med andra som har samma passion? Kom och starta en bokcirkel hos oss i Varberg!

Boka nu

Anmälan och målgrupp
Anmälan sker via "Boka nu"-knappen och det är helt gratis. Genom att anmäla dig till bokcirkeln placeras du i en grupp med andra som delar ditt intresse för läsning och deckare/thrillers. Det är ett utmärkt tillfälle att lära känna nya människor och dela tankar och erfarenheter om ett ämne som berör oss alla. Alla är välkomna att anmäla sig!

Gruppen träffas på onsdagar och startar när tillräckligt många har anmält sig.

Hur går det till?
Detta är en självledd studiecirkel, vilket innebär att gruppen tillsammans ansvarar för planering och genomförande av träffarna. Folkuniversitetets kontaktperson finns tillgänglig som stöd vid frågor och funderingar, men gruppen ses på egen hand. Folkuniversitetet finns med vid uppstart och avslut för att stötta er.

Folkuniversitetet ordnar:
1 uppstartsträff där vi lär känna varandra och diskuterar målen med cirkeln.
1 avslutningsträff där vi utvärderar cirkeln och hjälper cirkelledaren med den sista rapporteringen.
Kaffe under träffarna.

Upplägg
Ni träffas ca var tredje eller var fjärde vecka för att diskutera månadens bok på Folkuniversitetets lokaler i Varberg. Vid första träffen kommer gruppen bestämma detaljerna kring bokcirkel såsom tid, vilken bok ni vill läsa m.m. En cirkelledare kommer också väljas ut.

Varje gång är det fokus på en ny bok eller några kapitel ur en bok.

Ni samtalar om boken utifrån frågeställningar i ett metodmaterial för bokcirklar som tillhandahålls av Folkuniversitetet. 

Var och en har sitt eget exemplar av boken, köp, låna från biblioteket eller läs digitalt om du har en egen app för det.

Välkommen med din anmälan!

 

 

Kursledare

Michelle Nyberg

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Varberg

info.varberg@folkuniversitetet.se

Kursperiod
18 sep 2024 - 18 sep 2024
Onsdag
Antal tillfällen
4
Första tillfället
ons 18 sep 2024 kl 18:00-20:15
Plats
Svärdfiskgatan 4, 43240 VARBERG
Visa på karta
Studietimmar
12
Kurs-ID
309317
Pris
0 kr