Planera och designa din trädgård Distans Live

Plats Distans

Är du trädgårdsintresserad och vill veta mer om hur du får ut det mesta av din trädgård? Skillebyholms kunniga personal ger dig råd att planera trädgårdar rätt, både vad det gäller arbete i trädgården, utformning och budget.

Boka nu

Kursinnehåll

I kursen ”Planera och designa din trädgård” kommer du med enkla tips, trix och övningar, få många idéer och uppslag för att komma vidare med din egen trädgård! Vi kommer gå igenom trädgårdens funktioner, växtval utefter platsens förutsättningar, färg och form och mycket mer! Ta gärna fram en tomtkarta över din egen trädgård.

Kursupplägg

Vi träffas realtime, online via Zoom under 1 tillfälle. Gruppundervisning. Vid varje tillfälle ser och hör ni övriga kursdeltagare samt er kursledare.

Om kursledaren: Helene Norrman är en erfaren trädgårdsmästare, trädgårdsdesigner och omtyckt pedagog som arbetat och föreläst i inom trädgård under många år. Efter många års arbete i trädgårdar, parker och slottsmiljöer runt om i Stockholm, arbetar Helene nu i det egna företaget Årstidernas Trädgård. Helenes arbete genomsyras av kreativ glädje, färg och form och att skapa vackra, genomtänkta och praktiska utemiljöer.

Vi använder oss av Zoom, ingen nedladdning behövs utan innan lektion kommer länk skickas till er för uppkoppling. Det enda du behöver är en dator, Ipad eller mobil telefon med internet.

Kursledare

Helene Norrman

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Kursperiod
16 okt 2024 - 16 okt 2024
Onsdag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
ons 16 okt 2024 kl 18:00-20:15
Studietimmar
3
Kurs-ID
118222
Pris
550 kr