Trädgårdsdesign - växtkomposition rabatter för soliga och skuggiga lägen

Plats Södertälje

Att sätta samman vackra planteringar är en rolig och utmanande konstform! Lär dig mer om färg, form och blomningstid och hur du skapar lyckade växtkombinationer för olika lägen.

Boka nu

Kursinnehåll

Vi lär oss att se på växternas olika egenskaper för att skapa en harmonisk helhet i trädgården. Vi fokuserar och fördjupar oss i färg, form och textur!
Vi går även igenom några konkreta växtförslag till kompositioner för olika lägen. Kursen hänger ihop med ”Planera och designa din trädgård” och kan ses som en förlängning där vi går djupare in i växtkomposition men denna kurs går även att läsa fristående.

Kursupplägg

Kursen ges under ett tillfälle á 6 studietimmar på Skillebyholm i Järna.

Om kursledaren: Helene Norrman är en erfaren trädgårdsmästare och omtyckt pedagog som arbetat och föreläst i Stockholm under många år. Helenes arbete genomsyras av kreativ glädje, färg och form och att skapa vackra, genomtänkta och praktiska utemiljöer. Efter många års arbete i mängder av trädgårdar och parker, arbetar Helene nu i det egna företaget. Med Helenes enkla tips och trix kommer du få många idéer och uppslag för att komma vidare med din egen trädgård!

Kursledare

Helene Norrman

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Kursperiod
21 sep 2024 - 21 sep 2024
Lördag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
lör 21 sep 2024 kl 10:00-15:00
Plats
Skillebyholm 7, 15391 JÄRNA
Visa på karta
Studietimmar
6
Kurs-ID
118220
Pris
1100 kr