Sök Meny
Lediga jobb på Folkuniversitetet

Arbeta hos oss

Folkuniversitetet är en utbildningsorganisation med en stark vilja till ständig förbättring. Vår utgångspunkt är att alla vill utvecklas på jobbet. Hos oss har du goda möjligheter genom att tillsammans jobba med erfarna och kompetenta kollegor – din omgivning.

Våra kurser, utbildningar och kulturaktiviteter är öppna för alla. Vi bedriver därtill yrkesinriktade kurser, gymnasieverksamhet och särskilda utbildningar. Våra målgrupper skiljer sig därmed åt då de har olika drivkrafter, önskningar och behov.

På Folkuniversitetet förändras verksamheten utifrån våra deltagares och kunders behov varför vi ser det som naturligt att arbetsuppgifter förändras, tillkommer och försvinner. En ”positiv inställning till utveckling och förnyelse” är därför ett förhållningssätt som vi förutsätter hos våra medarbetare.

Arbeta som lärare, cirkelledare, mentor, handledare eller inom administration.

Lediga jobb

Arbeta som lärare, cirkelledare, mentor, handledare eller inom administration.

Berätta vad du kan och vill göra och var i landet du skulle vilja arbeta.

Spontanansökan

Berätta vad du kan och vill göra och var i landet du skulle vilja arbeta.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vår personal berättar

Ivona, cirkelledare:

Enisa, pedagogisk utvecklare, lärare:

Gustav, gymnasielärare:

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.