Prova på-tillfälle på distans - Diplomerad fastighetsförvaltare, utbildning på plats

Plats Distans

Vill du veta mer om vår utbildning till fastighetsförvaltare som går på plats i våra lokaler centralt i Stockholm? Välkommen till vår Prova på-presentation på Zoom! Tillfället är gratis men du behöver anmäla dig. Zoom-länken får du i kallelsen några dagar inför själva prova på-tillfället.

Boka nu

Att äga eller förvalta fastigheter innebär ett stort ekonomiskt och juridiskt ansvar. Utbildningen ger gedigen kunskap inom områden som är centrala inom förvaltning. Efter genomgången och godkänd utbildning kommer du som kursdeltagare att ha en bred kunskap och förståelse för förvaltandet av fastigheter.

Fastighetsbranschen har förändrats genomgripande under de senaste årtiondena, vilket innebär förändrade och ökade kompetenskrav på branschens personal, bland annat har hållbarhet och miljöfrågor idag en central plats i fastighetsbranschen.

Arbetsmarknaden för fastighetsförvaltare är överlag god då branschen de kommande åren har behov av nyrekrytering när det gäller fastighetsförvaltare och kompetensutveckling för personer som idag befinner sig i fastighetsbranschen och vill söka sig till en roll som fastighetsförvaltare.

Välkommen till prova på-presentationen - du får en Zoomlänk med kallelsen några dagar innan. 

Boka din plats nu på kursen Diplomerad Fastighetsförvaltare, klicka på länken nedan!

Diplomerad fastighetsförvaltare vt 25

Möt Robert af Wetterstedt, klicka länken nedan!

Möt Robert af Wetterstedt

 

Kursledare

Robert af Wetterstedt

Robert af Wetterstedt har över 25 års erfarenhet inom bygg, anläggning och fastighetssektorn som specialist på hållbart byggande, -förvaltning och – livsstil (ekonomiskt, socialt och miljö).

Robert är en av landets ledande hållbarhetskonsulter inom hållbarhetsstyrning i projekt. Robert anlitas även ofta som en omtyckt föredragshållare och utbildare.

Robert arbetar i huvudsak med:

  • miljö och hållbarhetssamordning för byggnader, anläggning och stadsdelar med framtagande och uppföljning av miljö- och hållbarhetsprogram och miljö- och hållbarhetsplaner under plan-, program-, projektering-, bygg- samt förvaltningsskedet
  • hållbar projektledning (ekonomi, miljö och socialt) i ny- och ombyggnadsprojekt samt under drift- och underhållsskedet
  • certifiering enligt klassningssystemen LEED, BREEAM, GreenBuilding, Miljöbyggnad, Svanen, CEEQUAL, Living Building Callenge, WELL m.fl.
  • teknisk och miljömässig inventering/besiktning av befintliga fastigheter (s.k. statusbesiktning/due diligence), inkl. materialinventering av farligt avfall, PCB- och asbestinventering samt rivningsplaner
  • livscykelanalyser (LCA) och livscykelkostnadsberäkningar (LCK/LCC/LCP) för produkter, sammansatta delar och hela byggnader samt anläggningar
Robert af Wetterstedt

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Datum
13 jan 2025 - 13 jan 2025
Måndag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
mån 13 jan 2025 kl 18:00-18:45
Studietimmar
1
Kurs-ID
123881
Pris
0 kr